Дел Потро ще оперира коляното си за четвърти път

от в 05:07 на 23.03.2021
Калоян Соколов

Хуан Мартин Дел Потро категорично е един от играчите, чиито кариери можеха да се стекат далеч по-успешно, ако не бяха многобройните травми през годините. Аржентинецът се подхлъзна и се приземи лошо върху коляното си по време на турнира в Куинс през 2019-а година, а оттогава бившият шампион от Шлема заяви на няколко пъти колко много иска да се върне в Тура, но изглежда Дел По ще трябва да предприеме още една крачка назад във възстановяването си, за която оповести сам:

"Здравейте! Исках да ви поздравя и да ви кажа, че в момента се намирам в Чикаго. Тук се консултирах с доктор Хорхе Чахла, като новината е, че утре ще претърпя още една операция на коляното си. Опитахме консервативен начин на терапия, но болката не си отиваше. Той знае колко силно искам да играя тенис и да участвам на Олимпийските игри, така че се съгласихме да направим интервенцията възможно най-скоро.

Последните няколко седмици никак не бяха лесни за мен. Всичко е толкова трудно, откакто баща ми почина. Също така обаче усещам силата, която ми праща отгоре. Един ден просто се събудих и се обадих на доктора, защото знаех, че трябва да пробвам отново.

Надявам се да преодолея тази трудна ситуация и няма да спра да се опитвам. Разбира се, вашите съобщения и пожелания са винаги добре дошли. Благодаря за подкрепата и се пазете!" - завърши южноамериканецът.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дел Потро ще оперира коляното си за четвърти път Калоян Соколов
Теми:  
любопитно | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook