Диего Шварцман не срещна трудности срещу Манарино и е 1/8-финалист в Маями

от в 22:30 на 29.03.2021
Диана Андреева

Диего Шварцман не остави шансове на Адриан Манарино и продължава успешното си представяне в Маями без да има загубен нито един сет до сега. През днешния ден Шварцман изигра един от най-хубавите си мачове до момента през сезона и след категоричното 6:1 6:4 сложи край на участието на Манарино в тазгодишното издание на Masters Miami Open.

Страхотен още от първите минути на срещата, Диего бе безпогрешен по време на първия сет и загуби едва 11 точки. Манарино нямаше възможност да смогне на интензивната игра на своя противник, а това бе и причината след по-малко от 30 минути да предаде откриващата част. Вторият сет бе далеч по-равностоен, като на моменти французинът дори доминираше в разиграванията, ала силите му не достигнаха да реализира рибрейк, което се оказа и ключово за изхода на сета, както и на мача. 

За първи път в своята кариера Диего преминава тази фаза на надпреварата, а в спор за място в следващия кръг от надпреварата, Шварцман ще се изправи срещу победителя измежду 17-ия поставен в турнира Аслан Карацев и младата американска тенис надежна - Себастиан Корда.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Диего Шварцман не срещна трудности срещу Манарино и е 1/8-финалист в Маями Диана Андреева
Теми:  
адриан манарино | диего шварцман | манарино | мастърс маями | маями | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook