Димитров: Гласувайте за мен, за да мога да спечеля първия си турнир през годината

от в 13:04 на 20.07.2020
Диана Андреева


След като преди няколко дни стана ясно, че първата ракета на България - Григор Димитров ще се включи в Cabo Legends Championship, Гришо призова своите фенове от Мексико да го подкрепят във виртуалната надпревара.

"Здравейте на всички мои почитатели в Мексико. Много съм тъжен, че няма да мога да дойда в Кабо, но все пак искам да изразя любовта си към вас - моите фенове.

Моля ви да участвате в Legends Championship, като гласувате за мен, за да мога да спечеля първия си турнир през годината. Тъжно е, че не мога да бъда там, но ви благодаря за подкрепата" - каза Димитров.

https://twitter.com/AbiertoLosCabos/status/1284937998648442880?s=20

Григор Димитров ще участва във виртуална надпревара заедно с Фабио Фонини, Диего Шварцман, Фелисиано Лопес и 12 други. Звездите ще се включат в турнир под надслов Cabo Legends Championship от 20 до 25 юли.

Шампионатът представлява гласуване между най-добрите играчи, участвали в Лос Кабос, Мексико. Избраните състезатели ще се изправят един срещу друг в схема на елиминации между 16 участници.

Снимките на играчите ще се постват в twitter, като за валиден вот ще се брои освен харесване на поста, също така и негов ретуит, за да може гласът да бъде зачетен. Организаторите заявяват, че ще може да се участва и в Instagram, и Facebook.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Димитров: Гласувайте за мен, за да мога да спечеля първия си турнир през годината Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook