Димитър Кузманов се срещна с Новак Джокович в Ню Йорк!

от в 21:06 на 23.08.2021
Мирела Николова

Втората ракета на България при мъжете Димитър Кузманов ще запише своето трето участие в квалификациите на турнир от Големия шлем, тъй като през настоящата седмица му предстои да се включи в пресявките на Откритото първенство на САЩ, след като по-рано през годината участва на Ролан Гарос и Уимбълдън. От една седмица насам Мико се намира в Ню Йорк, където се готви усилено за предстоящия US Open, като преди няколко дни той сподели снимка от тренировка в академията на легендарния американски тенисист Джон Макенроу.

Днес пък пловдивчанинът се срещна с носителя на 20 титли от Шлема Новак Джокович на най-големия тенис стадион в света - Arthur Ashe Stadium. Нашият сънародник не пропусна да се похвали в социалните мрежи, като под поста разкри, че още една негова мечта се е сбъднала и отправи благодарности към световния №1 на родния му език:

"Още една моя мечта се превърна в реалност! Снимка с единствения и неповторим Новак Джокович! Идол, модел за подражание, вдъхновение, легенда! Благодаря, Ноле!", написа Мико под кадъра.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Miko (@kuzmanov.dimitar)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Димитър Кузманов се срещна с Новак Джокович в Ню Йорк! Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | бгтенис | димитър кузманов | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook