Димитър Кузманов ще участва на Уимбълдън 2021!

от в 10:26 на 20.06.2021
Диана Андреева

Димитър Кузманов ще вземе участие на Уимбълдън 2021! Втората ракета на България намери място в квалификационната схема на третия за годината турнир от Големия шлем след като Милош Раонич се оттегли. Това ще бъде петият представител на страната ни в пресявките, тъй като при дамите Виктория Томова, Цветана Пиронкова, Изабелла Шиникова и Елица Костова ще се опитат да намерят място в основната схема.

До момента в кариерата си Мико не е участвал на този турнир, като той дебютира на надпревара от Големия шлем преди по-малко от месец, когато се включи в квалификациите на Ролан Гарос. Там, макар и да се бори, Кузманов не успя да достигне до първа победа в кариерата си, ала това може да се промени съвсем скоро.

Независимо че не беше сигурен дали ще успее да се класира за турнира, Кузманов замина за Лондон, тъй като не искаше да рискува да пропилее подобна възможност. За Мико това е сбъдване на детска мечта, която му коства участие в ATP надпреварата в Майорка, която ще се състои паралелно с квалификациите на Уимбълдън. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Димитър Кузманов ще участва на Уимбълдън 2021! Диана Андреева
Теми:  
димитър кузманов | кузманов | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook