Директорът на турнира в Маями: Жалко за Рафа, но ще направим шоу и без него

от в 08:35 на 20.03.2019
Калоян Пламенов

Директорът на турнира в Маями Джеймс Блейк изрази съжалението си от факта, че Рафаел Няма да играе в турнира, но е сигурен, че надпреварата ще бъде страхотна и без него.

Известно е, че Матадора получи проблем с коляното в Индиън Уелс и в крайна сметка трябваше да се откаже от игра в 1/2-финалния мач срещу Роджър Федерер, а освен това обяви, че няма да участва и във вече стартиралия турнир.

"Рафа е един от най-великите спортисти, така че всички му желаем бързо възстановяване и добро здраве за в бъдеще. Искаме да продължава да ни радва с играта си и дано да не получава повече такива контузии", обяви Блейк.

"Когато обаче лекарят дойде при теб по време на мач, тогава разбираш, че определено нещо не е наред. Неговото тяло силно влияе върху кариерата му и то за огромно съжаление не по най-добрия начин".

"Oпределено всички губим без него, но сега сме свидетели на една златна ера в тениса. Все още имаме Джокович и Федерер. Сигурен съм, че и без Рафа шоуто в Маями ще бъде гарантирано и ще се получи страхотен турнир". 

"В допълнение имаме и най-добрата тенисистка в историята на женския тенис - Серина Уилямс, която ще спомогне шоуто да стане факт". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Директорът на турнира в Маями: Жалко за Рафа, но ще направим шоу и без него Калоян Пламенов
Теми:  
джеймс блейк | рафаел надал | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook