Дискусия на живо: В очакване на Мастърс турнирите през месеца

от в 20:20 на 01.03.2022
Диана Андреева

С началото на настоящата седмица бе отворена една нова страница от историята на мъжкия професионален тенис. За първи път от 2004-а година насам състезател извън Голямата четворка - Даниил Медведев, зае "трона" на световната ранглиста, а с тази новина започна и един повече от интригуващ месец от календара на ATP и WTA, който обещава да ни предостави единствено качествен тенис. 

В началната седмица от месец март предстои да се проведат първите за годината мачове от Купа Дейвис 2022. В квалификациите ще се изяват част от най-титулуваните отбори от събитието - САЩ, Австралия, Франция, а освен това ще имаме възможностда проследим и изявите на българския състав, състоящ се от Димитър Кузмано, Александър Лазаров, Александър Донски, Пьотр Нестеров, Янаки Милев и Динко Динев. Впоследствие най-добрите състезатели от мъжкия и дамския тенис ще се отправят към Северна Америка, за да се включат в двата последователно състоящи се Мастърс турнира - BNP Paribas Open и Miami Open.  

Григор Димитров е сред участниците както на надпреварата в Индиън Уелс, така и на тази в Маями, а почитателите на българина с нетърпение очакват неговите изяви през идните седмици. Димитров не впечатлява с играта си до момента през годината и на това се дължи и известният спад за него в световната ранглиста, но за Григор може тези турнири да бъдат повратен момент в хода на сезона и той отново да блесне в най-добрата си светлина.

До началото на предстоящите турнири в Тура обаче остава известно време, а дотогава всеки от вас би могъл да коментира всичко най-интересно около любимата игра в нашата дискусия на живо!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: В очакване на Мастърс турнирите през месеца Диана Андреева
Теми:  
atp | wta | дискусия на живо | индиън уелс | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook