Джокович: Тренирах всеки ден по време на изолацията

от в 14:28 на 26.05.2020
Димитър Беловски

Световният №1 Новак Джокович разкри, че всеки ден е тренирал по време на изолацията от коронавирус, но не е искал да публикува нищо в социалните мрежи, за да не ядосва другите играчи и впоследствие те да се разгневят.

След като ATP и WTA излязоха с официално становище, че турнирите в Индиън Уелс и Маями се отменят, Джокович летя за Марбея, Испания, където прекара карантината си. Преди седмица Ноле се върна в родната Сърбия, откъдето обяви и за провеждането на демо турнира Adria Tour, който ще се проведе между 13 юни и 5 юли, а до момента в надпреварата са заявили участие Григор Димитров, Доминик Тийм и Александър Зверев.

„Имах възможност да тренирам всеки ден, защото имах тенис корт в задния си двор. Не публикувах нищо в социалните мрежи, защото не исках да предизвиквам гнева на тенисистите. Провеждах тренировките ми на твърди кортове, а след това и на клей. Чувствам се добре. Работех здраво. Не е сигурно кога отново ще играем, но взимам Adria Tour много на сериозно. Световни звезди ще дойдат да играят и искам да останат с положителни чувства. Грижа ме е много за това,“ каза Джокович пред SportsKlub.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Тренирах всеки ден по време на изолацията Димитър Беловски
Теми:  
новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook