Доминик Тийм разкри причината за отказването си от Мастърса в Монте Карло

от в 13:22 на 02.04.2021
Мирела Николова

Началото на 2021 г. за световния №4 Доминик Тийм не бе никак впечатляващо, след като допусна поражение на осминафиналите на Аустрелиън Оупън от Григор Димитров, което бе последвано от две загуби в ранните кръгове на турнирите в Доха и Дубай. Принца на клея несъмнено очаква с нетърпение да се завърне в игра на любимата си настилка, но от изявление отпреди няколко дни на неговия уебсайт стана ясно, че стартът на клей сезона за него ще се отложи, тъй като е взел решение да пропусне надпреварата от сериите Мастърс 1000 в Монте Карло, която ще се състои от 11 до 18 април.

В съобщението към своите фенове Доминик сподели и причината, поради която е избрал да не участва на турнира, провеждащ се в Monte-Carlo Country Club:

"След участията ми в Доха и Дубай имах нужда от почивка. Все още не съм готов на 100 процента. Съжалявам, тъй като много бих се радвал да играя в Монте Карло, но няма как да се получи. Предстоят ми тежки седмици, ще трябва доста да се потрудя“, каза Доминатора, който ще се готви за сезона на червено в родната си страна.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Доминик Тийм разкри причината за отказването си от Мастърса в Монте Карло Мирела Николова
Теми:  
atp | доминик тийм | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook