Драконови мерки: Джокович е изолиран и охраняван от полицаи, без телефон и връзка с екипа!

от в 18:28 на 05.01.2022
Мирела Николова

През вчерашния ден един от най-обсъжданите казуси изглеждаше, че е намерила своята развръзка, след като Новак Джокович потвърди, че ще пътува за Австралия и ще вземе участие в първия за годината турнир от Големия шлем посредством медицинско изключение. От самото начало Ноле бе изразил категоричната си позиция против ваксините, но въпреки множеството спекулации относно присъствието му в Мелбърн, по всичко изглеждаше, че участието на деветкратния шампион на Аустрелиън Оупън е сигурно.

По-рано днес обаче стана ясно, че затрудненията за сърбина продължават, тъй като проблем с визата постави под съмнение влизането на Новак Джокович в Австралия. Оказва се, че екипът на Джокович е подал грешен тип виза, в резултат на което граничните сили са потърсили съдействие от правителството на щата Виктория, за да улеснят влизането на сърбина, но молбата им е била отхвърлена от властите.

От кацането на самолета, в който е пътувал 20-кратният шампион от Шлема, до този момент са изминали няколко часа, а влизането му в Австралия остава под въпрос. Нещо повече - сръбската медия Telegraf съобщава, че Новак е изолиран в отделна стая на летището, която бива охранявана от двама полицаи, като освен това му е отнет телефонът и възможността да разговаря с хора от екипа си. Впоследствие бащата на Джокович - Сърджан, потвърди появилата се информация за ситуацията, в която е поставен водачът в ранглистата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Драконови мерки: Джокович е изолиран и охраняван от полицаи, без телефон и връзка с екипа! Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2022 | казусът джокович | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook