Дългоочакваната новина е тук: Рафаел Надал стана баща за пръв път!

от в 18:00 на 08.10.2022
Мирела Николова

Рафаел Надал и съпругата му Мария Франсиска Перейо станаха родители на момче за първи път днес, съобщиха от испанската медия Marca, според които детето е кръстено на своя баща и носи името Рафаел Надал Перейо. Към този момент информацията все още не е потвърдена лично нито от двамата родители, нито от приближени на семейството. 

Новината, че Надал и Хиска очакват първата си рожба се появи в средата на месец юни, след което рекордьорът по титли от Големия шлем на свой ред потвърди, че ще става баща. По време на тазгодишния US Open съпругата на Рафа бе приета в болница заради "леко усложнение", но няколко дни по-късно в испанската преса се появиха успокоителни новини, че животът на бебето е извън опасност и се очаква то да се появи на бял свят в края на октомври.

За последно легендарният испанец излезе на корта за прощалния двубой на двойки на Роджър Федерер по време на тазгодишния Laver Cup, след което се отказа от по-нататъшно участие в отборната надпревара, за да се прибере в Испания и да се погрижи за семейството си. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дългоочакваната новина е тук: Рафаел Надал стана баща за пръв път! Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | мария франсиска | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook