Дъжд ще забави първите двубои на Григор Димитров и Виктория Томова на Уимбълдън

от в 17:21 на 27.06.2022
Мирела Николова

Днешният ден поставя началото на тазгодишното издание на най-престижния тенис турнир - Уимбълдън, върху който ще бъде насочено цялото внимание на тенис почитателите през следващите 14 дни. Именно в първия състезателен ден на турнира са планирани откриващите срещи на двамата ни представители в британската столица - Григор Димитров и Виктория Томова, но ще трябва да се въоръжим с търпение, докато дойде време двамата да излязат на корта, имайки предвид метеорологичните условия и честите превалявания в Лондон.

Двубоят на най-добрия ни тенисист срещу Стив Джонсън е последен (четвърти) на корт №12, където все още не е завършил първият мач между Каспър Рууд и Алберт Рамос Виньолас, след който ще трябва да се изиграят още два сблъсъка, преди да дойде ред на нашия сънародник. Същото важи и за срещата между Виктория Томова и Дария Савил, които ще закрият програмата на корт №8.

Към този момент най-оптимистичната прогноза е двата мача с българско участие да започнат около 21:00 часа, но съществува и възможност началото им да бъде отложено за утре.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дъжд ще забави първите двубои на Григор Димитров и Виктория Томова на Уимбълдън Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | бгтенис | виктория томова | григор димитров | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook