Двама българи излизат на корта във вторник срещу трудни съперници (програма)

от в 22:57 на 22.11.2021
Мирела Николова

Заключителният Мастърс на АТР може и да приключи, но това далеч не означава, че сезонът за родните ни представители също е намерил своя край. През настоящата седмица ще имаме удоволствието да наблюдаваме трима наши сънародници в действие, като във вторник предстоят двубои с участието на Александър Лазаров и Изабелла Шиникова.

Алекс записа две убедителни победи в квалификациите на Чаланджъра в Манама (Бахрейн) и по-късно през деня ще се изправи срещу третия поставен в основната схема Алтуг Челикбилек. Срещата между двамата се очаква да стартира около 13:00 часа българско време, а евентуален успех на нашето момче би означавал първа победа за него на турнир от подобна категория.

Изабелла Шиникова пък също намери място в основната схема на ITF надпреварата в Дубай, след като показа стабилна игра в пресявките и се поздрави с две последователни победи. В първия кръг от същинската част на турнира обаче я очаква трудно препятствие в лицето на световната №80 Сайсай Джън, като началото на сблъсъка между двете е около 09:30 часа българско време.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Двама българи излизат на корта във вторник срещу трудни съперници (програма) Мирела Николова
Теми:  
александър лазаров | бгтенис | изабелла шиникова | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook