Мастърса в Париж: Възможен сблъсък между Джокович и Циципас и при двойките

от в 00:24 на 31.10.2021
Диана Андреева

Всички тенис почитатели с нетърпение очакват началото на последния за годината от календара на ATP Мастърс турнир, а именно Rolex Paris Masters 2021. В зала Берси ще станем свидетели на нова доза интригуващи сблъсъци, но освен на сингъл, ни предстоят и вълнуващи моменти при двойките, защото сред участниците са Новак Джокович, Андрей Рубльов, Стефанос Циципас и Карен Хачанов. Една от причините те да се включат и в надпреварата при каретата е, че по-малко от един месец остава до началото на финалиге на Купа Дейвис, а там освен по единично, състезателите се съревновават и на двойки. 

Жребият за надпревара отреди на участващите с уайлдкард Новак Джокович и Филип Краинович сблъсък с Алекс де Минор и Люк Савил на старта, а при успех им предстои сериозно изпитание в лицето на шестите поставени в схемата Джон Перес и Филип Полашек. На четвъртфиналите можем евентуално да станем свидетели на сблъсък между двойките Джокович/Краинович и Стефанос Циципас/Айзам-Уи-Хуя Куреши. 

Андрей Рубльов и Карен Хачанов също не сполучиха на благоприятен жребий. Първите съпреници на руския тандем на Джейми Мъри и Бруно Соарес, а ако успеят да преодолеят това препятствие, ги очакват четвъртите поставени Марсел Граноьерс и Харасио Себаьос. В игра ще видим още Аслан Карацев, Фабио Фонини и Лоренцо Сонего, като ето и пълният жребий за надпреварата:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мастърса в Париж: Възможен сблъсък между Джокович и Циципас и при двойките Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов | новак джокович | париж мастърс | стефанос циципас | тенис жребий | тенис турнир в париж

Коментари





Следвайте ни в Facebook