Джокович: Бях шокиран, когато Кирьос ме подкрепи

от в 12:37 на 18.11.2021
Мирела Николова

Ник Кирьос нееднократно е изразявал своето негативно мнение спрямо световния №1 Новак Джокович и поради тази причина бе доста изненадващо, когато австралиецът подкрепи 20-кратния шампион от Шлема в един от последните епизоди на новостартиралия си подкаст "Без задръжки". Една от засегнатите теми в него беше ваксинацията в спорта и Ник се обяви в защита на неваксинираните атлети, в това число и Джокович, на които ще бъдат налагани определени рестрикции.

На пресконференцията си след вчерашната победа, класирала го за полуфиналите на Финалния Мастърс на 8-те най-добри, Ноле коментира изказването на своя колега, споделяйки, че е изненадан от думите на австралиеца:

"Това беше неочаквано и доста шокиращо, имайки предвид отношението му към мен през последните няколко години", каза Джокович през смях. "Този път трябва да се съглася с него, че свободата на избор е от съществено значение за всеки, независимо дали съм аз, или някой друг. Всъщност няма значение дали е ваксинация, или нещо друго в живота. Всеки трябва сам да избира и да решава какво да прави, а в този конкретен случай става въпрос за това какво искате да поставите в тялото си."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Бях шокиран, когато Кирьос ме подкрепи Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | ник кириос | Ник Кирьос | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook