Джокович изригна към съдията: Свърши си работата и изгони този зрител, мъртво пиян е

от в 19:42 на 19.01.2023
Мирела Николова

Новак Джокович имаше изключително тежки минути на корта в Мелбърн през днешния ден, тъй като във втория сет от двубоя си срещу Енцо Куако изпита сериозен дискомфорт в областта на бедрото и дори се наложи да вземе медицински таймаут в съблекалните. Ситуацията изглеждаше, че излиза извън контрола на деветкратния шампион, след като той загуби тайбрека на втория сет, но впоследствие за пореден път демонстрира своята желязна воля и в оставащите две части от срещата отпусна едва два гейма, за да се поздрави с крайния успех.

Въпросният мач обаче бе белязан и от една спорна ситуация в четвъртия сет, където Ноле даде воля на емоциите си и изригна към съдията с искане един от зрителите в публиката да бъде изгонен от корта. 21-кратният шампион от Големия шлем твърдеше, че този мъж го е провокирал от самото начало на двубоя, но въпреки това съдията на стола не е реагирал по никакъв начин.

"Може ли да изгоним този зрител? Цяла вечер не е спрял да ме провокира. Какво възнамеряваш да направиш по въпроса? Какво? Отговори ми", обърна се бившият номер едно към главния арбитър, който се съгласи, че знае точно какво има предвид Джокович. "Шегуваш ли се с мен? Знаеш кой е, а не правиш нищо. Този човек е мъртво пиян, от първата точка на мача ме провокира непрестанно. Той не е тук, за да гледа тенис, а просто иска да ме ядоса. Затова те питам - какво ще направиш? Чул си го поне 10 пъти, аз минимум 50, направи нещо, свърши си работата! Защо не го изгониш?", завърши тирадата си световният №5.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович изригна към съдията: Свърши си работата и изгони този зрител, мъртво пиян е Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook