Джокович: Не чувствам вина за "огнището" в Задар, всичко това бе като лов на вещици

от в 00:09 на 21.08.2020
Калоян Пламенов

Новак Джокович се върна няколко седмици назад във времето, когато по време на организирания от него демонстративен турнир Adria Cup в Хърватия пламна "огнище" на коронавирус.

Тогава Джокера бе диагностициран с вируса, а освен това Борна Чорич, Григор Димитров и още други хора от щабовете на тенисистите също бяха с положителни проби.

В крайна сметка сърбинът бе нарочен за големия виновник, че е имало "огнище" на заразата, тъй като не са се спазвали епидемичните мерки по време на турнира.

"Нашите намерения бяха изключително добри. Разбира се, че можехме да направим някои неща по съвсем различен начин, но сега цял живот ли ще бъда обвиняван за тази грешка? Ако мислите така, тогава ще го приема", коментира той пред New York Times.

"Не знам колко са правилни обвиненията спрямо мен, но съм убеден, че не сме искали лошото на никой. Ако имах възможност да проведа още един подобен турнир, тогава със сигурност бих го направил".

"Разбира се, че в нощния клуб можехме да не сме толкова небрежни. Това обаче беше спонсорско парти и някои от момчетата се отпуснаха прекалено много. На всички ни беше приятно честно казано".

"Ако трябва да бъда честен, аз не усещам вина у себе си за тази ситуация. Всичко това бе сякаш по-скоро като лов на вещици", каза още той.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Не чувствам вина за "огнището" в Задар, всичко това бе като лов на вещици Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook