Джокович: Почти няма да имам време за почивка след края на сезона

от в 10:12 на 12.10.2019
Калоян Пламенов

Новак Джокович изрази съжаление, че през тази година няма да може да се наслади пълноценно на почивката си след сезона и тя ще бъде доста по-кратка от обикновено.

Сърбинът се ангажира да играе на финалите за Купа "Дейвис" в Мадрид от 18-и до 24-и ноември, след като първоначално нямаше желание да участва в тях, тъй като искаше да си почине малко повече.

"Тези въпроси се появиха в един от последните ми разговори с моята съпруга. За съжаление ще имам доста по-малко време за почивка. И през следващата година ще бъде така. Определено това са препятствия, но съм сигурен, че ще се справим с тях", обяви сърбинът.

"Предизвикателство е, ако имаш семейство. По-лесно е когато нямаш такова и нямаш деца, но при мен вече е различно. Ако си сам можеш да си определяш сам бъдещето и какво ще правиш. Можеш да хванеш самолета и да отидеш до другия край на света. При мен вече не е така".

"Все още не сме решили какво ще правим след Мадрид. Разбира се, че искам да си почина няколко седмици и се надявам да го направя. Ще отидем някъде на почивка, но не знаем къде. Обмислям варианта дали ще успея да заведа семейството си в Австралия. Малко е сложничко обаче, тъй като трябва да отидем по-рано, за да се аклиматизираме няколко дни".

"Пътуването освен това е доста дълго. За съжаление почивката от тениса след края на сезона през тази година е една от най-кратките в исторически план". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Почти няма да имам време за почивка след края на сезона Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook