Джокович с много силни думи за Анди Мъри след емоционалната пресконференция

от в 08:48 на 13.01.2019
Калоян Пламенов

Новак Джокович отдели специално внимание на Анди Мъри и призна, че винаги ще му е признателен за всички тези големи съперничества, които са имали двамата през годините. Британецът обяви преди два дни, че през тази година ще се откаже от тениса заради хроничната контузия в хълбока.

Джокера помни добре мястото на което двамата са се срещнали за пръв път и не само това. Той дори описа внимателно първия разговор, който те са имали един с друг, а достояние на неговото посление станаха всички негови фенове в социалната мрежа Инстаграм.

"Тарб, Франция, 2001 година. Тогава се срещнахме за първи път и играхме един срещу друг. Ти тогава ми каза, че ще имаме невероятно съперничество на най-високо ниво за в бъдеще. Това, което се опитахме да направим, е смело и вдъхновяващо. Срещнах се с теб онзи ден и просто не можех да изразя състраданието си от това, което преживяваш в момента. Като спортист, колега тенисист и твой приятел аз те уважавам и подкрепям във всяка една секунда на Откритото първенство на Австралия, а и на всеки следващ опит да продължаваш да се състезаваш на най-високо ниво. Каквото и да се случи, аз винаги ще ценя невероятните ни мачове през годините и ще бъда благодарен за тези преживявания", написа Джокера за Анди Мъри. 

Играй и спечели билети за Sofia Open с Tennis.bg


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Оцени тази статия:
Джокович с много силни думи за Анди Мъри след емоционалната пресконференция Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | новак джокович | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook