Джокович-старши: Федерер е голям шампион, но малък човек

от в 18:30 на 02.04.2021
Калоян Соколов

Сърджан Джокович категорично не е сред най-дипломатичните хора на света и редовно дава доста провокативни изказвания в публичното пространство, които определено не правят услуга на неговия син. Бащата на световния номер едно често възвеличава ненужно Ноле и същевременно принизява част от най-големите му съперници, а случаят в последната медийна изява на Сърджан отново не направи изключение:

"Новак е взел най-доброто от мен и моята съпруга. Притежава куража на татко си и спокойствието на майка си. Гледах съвсем малко от мача му за титлата в Мелбърн, защото нямам нервите да издържам в подобни моменти, докато жена ми е много по-устойчива и винаги наблюдава от самото начало до последната точка. 

Не ми харесва колко негативен е образът на нашето семейство в медиите. Те са казвали толкова ужасни неща за Новак, което е невероятно, защото никога няма да има друг шампион като него. Федерер например критикуваше сина ми веднъж преди 15 години по време на Купа "Дейвис", знаейки че той ще стане по-добър тенисист от него. Тогава казах, че Роджър е най-добрият играч към момента, но със сигурност не е добър човек" - завърши колоритният сърбин.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович-старши: Федерер е голям шампион, но малък човек Калоян Соколов
Теми:  
интервю | любопитно | новак джокович | сърджан джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook