Джокович включи Григор сред шестимата с шанс за титла на Уимбълдън

от в 17:43 на 24.06.2018
Георги Христов

Новак Джокович посочи Григор Димитров като един от тенисистите, които могат да спечелят Уимбълдън. Според сърбина, ако Димитров покаже най-доброто, на което е способен, може да победи абсолютно всеки в Лондон.

"Димитров, е очевидно, че ако играе на най-високо ниво, може да победи всеки на тази настилка. Същото важи за Куери, Чилич," коментира Новак, който срещу Гришо записа първата си топ 10 победа от миналия месец май.

"Роджър без съмнение, е очевидният фаворит. Ако трябва да посоча фаворити, то няма да сложа себе си в тази компания. Определено не съм сред тези, които да бъдат основни претенденти. Това, което искам да постигна на Уимбълдън, е да играя със самочувствие и спокойствие, а ще видим докъде ще стигна.

"За да изброя още някои имена, то ще започна с това на Надал. Той може и да има проблеми в последните години на този турнир, но го е печелил и е играл няколко финала, така че винаги е сред фаворитите", заяви Джокович.

"Анди Мъри и аз, ако играя добре, можем да бъдем сред фаворитите. Вече сме по-назад в ранглистата, но Анди игра много добре в Куинс срещу Ник Кириос. Той има домашна подкрепа и се движи в правилна посока преди Уимбълдън," допълни той.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович включи Григор сред шестимата с шанс за титла на Уимбълдън Георги Христов
Теми:  
григорр димитров | новак джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook