Джокович за дисквалификацията: Няма как да гарантирам, че няма да се повтори

от в 00:54 на 15.09.2020
Калоян Пламенов

Новак Джокович очевидно все още таи неприятни чувства след дисквалификацията си на US Open. Сърбинът вече е в Рим и каза няколко думи пред журналистите. 

"Подобно на всеки един друг човек и тенисист и аз имам психически и емоционален стрес. Работя върху това нещо, разбира се. И върху физическата си форма също. Опитвам се постоянно да се усъвършенствам и да не повтарям грешките си", коментира той.

"Знам, че понякога получавам емоционални изблици, но това е част от моя характер. Винаги съм се опитвал да контролирам емоциите си, но имам и възходи, и падения, в това отношение, в моята кариера".

"Не мога да обещая, че това, което се случи на US Open, няма да се повтори отново. Разбира се, че ще направя всичко възможно това да не се случва, но няма как да гарантирам нещо подобно. Научих все пак важен урок от цялата тази ситуация". 

"Всичко се случи неочаквано и напълно случайно, мачът иначе бе страхотен. Когато удряш топката, винаги има опасност тя да удари някой на корта. Приех дисквалификацията ми и трябва да продължа смело напред". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович за дисквалификацията: Няма как да гарантирам, че няма да се повтори Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook