Джокович за Кириос: Не е лошо момче, може би търси внимание

от в 12:26 на 21.06.2019
Мария Петрова

Новак Джокович заяви, че няма никакви проблеми в комуникацията с Ник Кириос независимо от забележките, които австралиецът отправи към него.

Съвсем наскоро австралиецът коментира, че Джокович е "обсебен от желанието си да бъде харесван колкото Роджър Федерер. Освен това той се забърка в поредица скандални ситуации в последните месеци.

Независимо от всичко Джокович, който се готви за участие на Уимбълдън, обяви че няма никакви проблеми с Кириос.

"Честно казано дълбоко в себе си, той не е толкова лошо момче. Не знам защо ги говори всички тези неща. Дали търси внимание или влага умисъл. Определено иска да изглежда много открит и прям. И в някакъв смисъл е такъв, уважавам го както и всичките си колеги.

"Може да говори каквото си иска, нямам проблеми с това. Дали той се държи със същото уважение като останалите играчи? Не, но такова е поведението му към днешна дата," коментира Джокович.

"Преди да каже всички тези критики към мен, всъщност се срещнах с него по време на US Open преди пет години. Предложих му помощ и му казах, че може да дойде да си поговорим по всяко време. Аз също съм имал подобни ситуации, в които съм бил критикуван за поведението ми като по-млад. Не съм имал проблеми с него, не го разбирам, но и не го съдя," допълни Ноле.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович за Кириос: Не е лошо момче, може би търси внимание Мария Петрова
Теми:  
ник кириос | новак джокович | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook