Джуди Мъри: Анди вече забрави за болката, но още е рано да говорим за завръщане

от в 13:24 на 07.04.2019
Калоян Пламенов

Майката на Анди Мъри - Джуди, сподели положителна информация за възстановяването на своя син. Британецът претърпя смяна на тазобедрена става и в крайна сметка е под въпрос дали отново ще може да играе тенис на професионално ниво, но той наскоро обяви, че ще се опита да се върне на корта.

По време на пресконференция на Откритото първенство на Австралия той се разплака и обяви, че това може би е последният турнир в кариерата му, но изглежда след сложната операция се възстановява доста добре и вече няма онази болка с която живееше преди да се реши на смелия ход.

"Анди е добре. Изминаха само няколко седмици след операцията, но той вече не изпитва никаква болка. В момента просто удря топката в стената. Ще трябва да изчакаме и да видим какво ще се случи за в бъдеще и дали той ще може да играе отново. Все още е много рано да говорим. Времето ще покаже това. Това, което е хубаво обаче е, че той живее нормално и без болка. Ходи и скача, без да има онази болка с която живееше преди", коментира майката на Анди Мъри. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джуди Мъри: Анди вече забрави за болката, но още е рано да говорим за завръщане Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | джуди мъри | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook