Джъстин Гимелстоб получи три години условно за побой

от в 16:41 на 23.04.2019
Мария Петрова

Един от членовете на борда на АТР - Джъстин Гимелстоб бе осъден в Лос Анджелис за побой над свой приятел. Двукратният шампион в турнири от Големия шлем при двойките е признал вината си за нападението, което се е случило на 1 ноември.

Той е получил присъда от три години условно и 60 дни общественополезен труд и трябва да ходи на курсове за "управление на гнева".

Според Рандал Каплан, бивш приятел на Гимелстоб, той го е нападнал в гръб по време на разходка със семейството му. Според него Гимелстоб го е повалил и го е ударил над 50 пъти в главата. Жената на Каплан е заснела случилото се с телефона си.

Гимелстоб не е отрекъл вината си, но е разкрил, че се е ядосал на коментари на Каплан за баща му, който четири дни по-рано е починал. Каплан е бил близък приятел с бившата жена на Гимелстоб - Кари Синот. Самият Гимелстоб и Синот водят тежко съдебно дело за попечителството на техния син, който е на 5.

През следващия месец предстои да стане ясно дали Гимелстоб ще бъде преизбран в съвета на играчите на АТР. Той също така работи и като съветник на Джон Иснър.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джъстин Гимелстоб получи три години условно за побой Мария Петрова
Теми:  
джъстин гимелстоб | скандали | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook