Експресна победа за Саша Зверев, елиминира последния оцелял французин

от в 09:48 на 12.02.2021
Петър Томов

Световният №7 Александър Зверев записа изразителна победа срещу Адриан Манарино с 6:3, 6:3, 6:1 в третия кръг на Аустрелиън Оупън и ще срещне Душан Лайович на осминафиналите на надпреварата. Началният удар на германеца бе главното му оръжие в мача, а с поддържането на висок процент вкаран първи сервис по време на цялата среща, той не даде никакви шансове на левичаря от Франция и се поздрави с крайния успех.

Първата част премина изцяло под диктовката на сервиращите, като станахме свидетели на един-единствен пробив. Той дойде в 6-тия гейм и бе в полза на Саша Зверев, който с насъбраната от брейка инерция успя да затвори сета безпроблемно.

Вторият сет започна с ранен пробив за първата ракета на Германия, който успя да спечели подаването на съперника си в 3-тия гейм. Зверев не позволи на Манарино да достигне до брейкбол в остатъка от сета, а с още един пробив в 9-тия гейм, Саша успя да затвори частта.

Третата, и оказала се последна в мача, част започна с 2 пробива и 5 поредни гейма в полза на германеца. Силите на Манарино стигнаха само колкото да отърве "геврека", а с 19-тия си ас в срещата Зверев успя да приключи двубоя след час и 45 минути игра. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Експресна победа за Саша Зверев, елиминира последния оцелял французин Петър Томов
Теми:  
адриан манарино | александър зверев | Аустрелиън Оупън | душан лайович

Коментари





Следвайте ни в Facebook