Емоционален изблик: Пер се разплака на корта след първия си мач на Ролан Гарос

от в 10:24 на 02.06.2021
Мирела Николова

Беноа Пер е една от най-противоречивите личности в света на тениса. От началото на годината той бе замесен в редица драматични събития на корта, като плюене върху отпечатък от топка, както и умишлено загубени мачове. В следствие на тези нелицеприятни случки той си навлече гнева на множество фенове на най-аристократичния спорт, които осъдиха остро действията на французина. 

В откриващия си двубой на Ролан Гарос в понеделник Пер допусна поражение от Каспър Рууд, а след края на срещата феновете започнаха да крещят името му, на което тенисистът реагира емоционално - той скри лицето си в кърпа и избухна в сълзи. До този момент не бе напълно ясно какво именно е предизвикало този изблик на емоции от страна на световния №40, но по-късно той разкри причината пред журналистите.

"Трябваше да понеса безброй критики заради всичко, което се случи в последните месеци. Излязох на корта и не знаех как ще реагират сънародниците ми по трибуните. Те ми дадоха единствено и само любов и затова се разплаках - не от болка, а от щастие" - сподели Беноа. 

Източник: GoTennis.ru

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Емоционален изблик: Пер се разплака на корта след първия си мач на Ролан Гарос Мирела Николова
Теми:  
atp | беноа пер | любопитно | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook