Емоционалният Федерер: Имах прекрасна седмица, този трофей е специален за мен

от в 08:54 на 28.10.2019
Калоян Пламенов

Роджър Федерер бе изключително доволен след своя 10-и спечелен трофей в Базел. Той победи с лекота на финала вчера австралиеца Алекс Де Минор след 6:2, 6:2 и по този начин завоюва отличието.

"Справих се наистина страхотно. Направих много хубави удари и допуснах малко непредизвикани грешки. Сервирах добре, когато се налагаше. Да, финалът бе може би малко кратък, но пък всичко е много хубаво. Радвам се, че отново триумфирах в Базел", коментира Мастрото след титлата си.

"Мисля, че Алекс също изигра наистина страхотен турнир. И двамата можем да бъдем много щастливи за представянето си през седмицата, не само аз. Прекрасен момент за мен е, че успях да спечеля десетата титла в турнира, в родния ми град Базел и определено този момент е специален. Не приемам тази победа като нещо нормално, а като нещо уникално. Това не е просто турнир за мен, това е много специален турнир".

"Спомените ми от тук са удивителни. В сърцето ми винаги си спомням за момчето, което гонеше топките преди години. Това бях аз", каза още той.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Емоционалният Федерер: Имах прекрасна седмица, този трофей е специален за мен Калоян Пламенов
Теми:  
роджър федерер | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в базел

Коментари





Следвайте ни в Facebook