Еванс се закани: Знам, че мога да вгорча живота на Медведев

от в 14:50 на 05.09.2021
Мирела Николова

Тазгодишният US Open е изпълнен с множество обрати, оспорвани двубои и изненадващи отпадания на някои от топ претендентите за титлата. Долната част на схемата при мъжете значително оредя откъм фаворити, тъй като Стефанос Циципас и Андрей Рубльов не успяха да прескочат третия кръг и отпаднаха още преди втората седмица на надпреварата. Единственият представител на челната десетка в тази половина на схемата е световният №2 Даниил Медведев, на когото тази вечер му предстои сблъсък с Дан Еванс. 

До този момент двамата никога не са се изправяли един срещу друг в официална среща, но британецът изглежда крайно мотивиран и обнадежден за предстоящия осминафинален сблъсък с намиращия се в страхотна форма руснак:

"Знам, че мога да вгорча живота на Медведев, тъй като тялото ми се чувства отлично. Да, безспорно той е опасен тенисист, завършен играч и невероятен боец, показва чудесен тенис, но вярвам, че мога да го победя. Ако не вярваш в успеха си, защо изобщо ще излизаш на корта?

Той има изключително силно оръжие, а именно ретура, като също така се придвижва феноменално. Не е необходимо да го хваля дълго време. Просто погледнете позицията му в ранглистата - тя ще ви каже много", добави световният №27.

Източник: GoTennis.ru


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Еванс се закани: Знам, че мога да вгорча живота на Медведев Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | даниел еванс | даниил медведев | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook