Фабио Фонини e аут след двусетова загуба от Камерън Нори

от в 08:14 на 18.03.2021
Валери Андреев

Камерън Нори изигра перфектен двубой и заслужено надделя над Фабио Фонини, за да си гарантира място в трети кръг на надпреварата в Акапулко. Британецът показа страхотна игра, особенно на свой сервис и след 6:4 6:3 елиминира топ поставения италианец.

Двамата изиграха изключително динамичен двубой, а видимо условията на корта - високата влажност и доста топлоте време, пасваха на играта на Фабио, ала оопонентът му съумя да бъде по-добър в абсолютно всеки аспект на срещата. Така в крайна сметка той съумя да надделее, с което и си гарантира двубой с Доминик Кьопфер в спор за място на 1/2-финалите.

През първата част Нори си осигури брейк аванс за 5:2, ала Фонини съумя да овладее играта си и да реализира рибрейк, като той дори се добра до 5:4, ала в крайна сметка, допускайки нов пробив, италианецът предаде частта.

Във втория сет Фабио имаше по няколко шанса за пробив в хода на два последователни гейма, преди именно той да допусне брейк на свое подаване. Този загубен гейм обаче се оказа и ключов за изхода на срещата, защото именно той изпрати частта на сметката на Нори, с което британецът се добра до 1/4-финалната фаза в мексиканския град.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фабио Фонини e аут след двусетова загуба от Камерън Нори Валери Андреев
Теми:  
камерън нори | фабио фонини

Коментари





Следвайте ни в Facebook