Фалстарт за Вики Томова в Маями

от в 21:08 на 22.03.2021
Калоян Соколов

Виктория Томова имаше тежката задача да се пребори на старта в Маями с Тереца Мартинцова, която се намира във великолепна серия и определено не бе сред желаните съпернички в пресявките. Българката показа сериозни съпротивителни сили в първата половина от двубоя, но постепенно чехкинята наложи надмощието си на корта и се наложи с рутинното 6:4 6:1, което я доблжи само на една победа от основната схема.

Мартинцова стартира на високи оброти, а втората ни ракета често трябваше да играе далеч зад основната линия и агресвната игра на поставената под номер 13 я изведе до преднина от 4:1. Подемът на световната номер 105 продължи с пълна силна, като тя имаше три възможности отново да вземе подаването на българката, но Вики показа страхотна борбеност и съумя да изравни за 4:4. Последваха два маратонски гейма, в които видяхме купища страхотни разигравания, само че чехкинята показа по-голяма устойчивост в тях и заслужено поведе в сетовете.

Втората част започна позитивно за Вики, тъй като нашето момиче проби моментално опонентката си, ала това се оказа последната позитивна проява на софиянката в мача, защото оттам насетне Мартинцова показа страхотно ниво на игра и не остави никакви шансове на родната ни представителка да мисли за обрат.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фалстарт за Вики Томова в Маями Калоян Соколов
Теми:  
бгтенис | виктория томова | маями | Обзори | тереза мартинцова

Коментари





Следвайте ни в Facebook