Фантастичен Григор не даде шансове на Тийм за първия си четвъртфинал в Париж

от в 16:00 на 31.10.2019
Калоян Пламенов

Григор Димитров се класира за 1/4-финалите на силния "Мастърс" турнир в Париж, след като победи Доминик Тийм след 6:3, 6:2. Това е най-доброто му постижение в този турнир, след като той до момента никога не бе преминавал третия кръг. 

Това бе трети успех на българина над австриеца в тура, като той има и две поражения срещу него. В момента Доминатора е пета ракета в световната ранглиста, но въпреки това не успя да се противопостави на хасковлията.

В спор за място на 1/2-финалите българинът ще се изправи срещу Кристиан Гарин, който от своя страна надделя над Жереми Шарди. Очаквайте по-късно програмата за утрешния ден, когато ще бъде мача на Гришо, в Тennis.bg

В първия сет всичко се реши след един единствен пробив в полза на Димитров, който падна в четвъртия гейм. След това двамата си спечелиха всички подавания и дори нямаше точки за пробив в частта освен във въпросния гейм.

Българинът сервираше изключително добре и не даде шансове на неговия противник да пробие подаването му. 

Вторият сет започна отлично за нашето момче и Димитров проби австриеца още в третия гейм, а след това стигна до още един пробив и в петия. До края българинът си спечели подаванията и стигна до успеха.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове




Оцени тази статия:
Фантастичен Григор не даде шансове на Тийм за първия си четвъртфинал в Париж Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров | доминик тийм | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в париж

Коментари





Следвайте ни в Facebook