Федерер: Битката с Надал ще е трудна, ще трябва да дам всичко от себе си

от в 13:38 на 16.03.2019
Калоян Пламенов

Роджър Федерер очаква доста труден мач срещу Рафаел Надал на 1/2-финалите в Индиън Уелс. Двамата ще се срещнат днес вечерта не преди 21:30 часа българско време, а срещата между тях предвещава да бъде изключително интересна, както е по реда на нещата в една истинска Класика.

"С Рафа е невъзможно да играем както преди. Изиграли сме много двубои един срещу друг и се познаваме от много години. В момента той играе на по-високо ниво, отколкото игра на Откритото първенство на Австралия, така че ще ми бъде доста трудно срещу него", обяви Маестрото.

"Мисля си обаче, че се държа добре на корта, а освен това в ментален аспект съм също доста добре. Чувствам се добре и физически, и психически. Надявам се, че ще мога да победя и така да се класирам за финала".

"Разбира се, срещу Рафа ще ми бъде необходимо да покажа най-голямата игра. И това не се касае само в мач срещу него, а по принцип на този етап на турнира трябва да покажеш най-доброто от себе си, за да отидеш на финала".

"С него имаме различен подход на корта, но и двамата успяхме да постигнем сериозни успехи през годините. Той играе силно на клей, а аз на трева, но като цяло успяхме да се приспособим и към другите настилки и да постигнем успехи и на тях".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: Битката с Надал ще е трудна, ще трябва да дам всичко от себе си Калоян Пламенов
Теми:  
рафаел надал | роджър федерер | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook