Федерер: Играх много добре срещу Джокович, определено има за какво да ме е яд

от в 09:25 на 04.11.2018
Калоян Пламенов

Роджър Федерер бе логично разочарован след загубата си в 1/2-финалния мач от "Мастърс 1000" турнира в Париж от Новак Джокович след трисетова битка, която включваше тайбреци в първия и третия сет.

Все пак обаче Маестрото уточни, че не съжалява изобщо за това, че е дошъл да играе във френската столица, тъй като според него нивото, което е показвал в зала "Берси", е доста добро.

"Мисля, че нивото, което показах през седмицата, бе наистина добро. Очевидно има за какво да съжалявам, тъй като мачът срещу Новак бе равностоен и победата можеше да отиде и на моята сметка", обяви Федерер.

"Но като цяло това бе един добър турнир за мен и като погледна назад в седмицата определено си мисля, че си струваше да дойда и да играя в Париж. Изпитах хубави емоции през всичките тези дни, които бяха успешни за мен".

"Новак очевидно се намира в наистина топ форма, може ясно да се види и усети това нещо. И двамата изиграхме хубав мач по мое мнение, но в крайна сметка той излезе крайният победител.

"Доволен съм от играта, която показах. Мисля, че играх по-добре от миналата седмица в Базел, където успях да спечеля турнира. Надявам се да покажа хубави неща и на финалния турнир в Лондон". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: Играх много добре срещу Джокович, определено има за какво да ме е яд Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович | роджър федерер | тенис | тенис турнир в париж

Коментари





Следвайте ни в Facebook