Федерер: Понякога наистина получавам помощ, но се казаха и доста неверни неща

от в 16:46 на 22.12.2018
Калоян Пламенов

Роджър Федерер призна, че наистина понякога получава помощ в тура. Той реши да отговори на твърденията на Жулиен Бенето, че използва големи привилегии по време на турнирите. Французинът обяви няколко факта преди броени седмици, но уточни, че все пак Роджър е голямо име, което пълни залите и стадионите и не иска по никакъв начин да го обиди. 

"Знам за тези коментари, да. Но аз наистина не бях в подходящо настроение да обсъждам тази тема по време на тура, ако трябва да бъда честен. Мисля, че може да ме разберете защо. Все пак беше края на сезона, а това е един празник за тениса", обяви Федерер по повод коментарите на Бенето.

"Мисля, че всичко това, което Жулиен каза по време на радиоинтервюто си, което беше на френски език, е малко извадено от контекста. Не ми се иска да коментирам това. Познавам Бенето от много години, той е изключително приятно момче".

"Да, понякога получавам помощ, но понякога - не. Понякога ме питат дали искам да играя в понеделник или вторник, а понякога - дали искам да играя сутрин или вечер, но не си мислете, че това винаги е така".

"На US Open например ме попитаха и казах, че искам да играя в понеделник вечер, но играх във вторник. В крайна сметка това е ситуацията. Организаторите ми оказват понякога помощ, а друг път не получавам такава. Доста от нещата, които се твърдят и в които ме обвиняват, обаче не са истина". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: Понякога наистина получавам помощ, но се казаха и доста неверни неща Калоян Пламенов
Теми:  
жулиен бенето | роджър федерер | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook