Федерер реши да помогне на млада швейцарка компания за обувки

от в 07:14 на 27.11.2019
Калоян Пламенов

Роджър Федерер е започнал сътрудничество със швейцарската марка обувки On.

Той разкри и от къде е разбрал за марката и какво са неговите отговорности към самата компания.

"Всъщност, аз разбрах съвсем спонтанно за марката. Просто доста от моите приятели започнаха да носят техни обувки преди няколко години", признава Маестрото.

"Преди две години също пробвах обувки от On и станах един от почитателите на марката. В крайна сметка се свързах с тримата основатели на компанията и през миналата година проведохме първите преговори за сътрудничество".

"Привлече ме идеята да помогна на млада и бързоразвиваща се компания от Швейцария, а момчетата също я харесаха. Чудесно е, че On искат да продължа да играя тенис. И аз също го искам честно казано. Очаквам с нетърпение следващия сезон".

"Отговорностите ми към компанията не са конкретни, но е ясно, че ще допринеса за нейното развитие. Искам да помогна за развитието на тази марка, да им дам маркетингови съвети, да дам съвети за дизайна на обувките и други неща".

"Вярвам, че просто имам необходимия опит в тази област. Честно казано просто искам да помогна на една млада швейцарска компания. Ако в някакъв момент не съм им нужен, това не е проблем за мен". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер реши да помогне на млада швейцарка компания за обувки Калоян Пламенов
Теми:  
роджър федерер | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook