Федерер се подготвя за Geneva Open заедно с Мартон Фучович (снимки)

от в 19:49 на 16.05.2021
Диана Андреева

Роджър Федерер е един от най-обичаните тенисисти в целия свят не само заради всичките рекорди, на които е носител, но и заради огромното си сърце, което неведнъж е демонстрирал както на корта, така и извън него. Серия от травми и контузии извадиха Маестрото от Тура в продължение на повече от една година, а след броени дни той ще изиграе своя първи мач на клей за сезона.

Федерер ще дебютира на Geneva Open, като това ще бъде единственото му участие на червени кортове преди началото на Ролан Гарос, а наред с Маестрото в Женева ще бъдат още Денис Шаповалов, Григор Димитров и Кристиан Гарин. По-рано през днешния ден Мартон Фучович сподели снимка от съвместната си тренировка с Федерер, а това породи серия от положителни коментари и засили сериозно очакването на тенис света за завръщането на Роджър.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от FM (@fucsovicsmarci)

103-кратният шампион на ниво ATP за последно бе под светлината на прожекторите в Доха, където обаче бе спрян от бъдещия победител Николоз Басилашвили още в ранните кръгове на надпреварата. Сега Федерер ще започне участието си срещу победителя измежду Джордан Томпсън и Пабло Андухар.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер се подготвя за Geneva Open заедно с Мартон Фучович (снимки) Диана Андреева
Теми:  
женева | роджър федерер | тенис турнир в женева | федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook