Федерер: Залагам на Рафа, защото той все още е Рафа и аз го обичам много

от в 18:29 на 18.01.2019
Калоян Пламенов

Роджър Федерер показа добро настроение след днешния си мач срещу Тейлър Фриц и същевременно позна изхода на двубоя между Рафа Надал и Алекс де Минор, които играха също днес на кортовете в Мелбърн.

Маестрото бе запитан кой от близнаците му го гледа от ложите, а той призна, че е изненадан от специалния гост. В крайна сметка Мирка бе с едно от момчетата, което си играеше с Иван Любичич по време на двубоя на баща му.

"Дори не знаех, че ще присъства на корта, така че когато го видях на трибуните в ложата бях изненадан. Помислих си "Уау, тук имам специален гост", заяви Маестрото.

"Де Минор играе страхотен тенис. Работи упорито и притежава голяма скорост. Не, че ние нямаме тези неща, но в неговия случай е особено очевидно. Да играеш и да печелиш у дома винаги е трудно, но той стигна до финала в Сидни през миналата седмица и го спечели. Показа, че е играч, който може да бъде дълго време в тениса елита. Въпреки това обаче аз залагам на Рафа да го победи. Защото той все още е Рафа и аз го обичам. Ще бъде интересен мач". 

В крайна сметка интрига нямаше и Надал победи своя опонент с лекота след 6:1, 6:2, 6:4. 

Играй и спечели билети за Sofia Open с Tennis.bg


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Федерер: Залагам на Рафа, защото той все още е Рафа и аз го обичам много Калоян Пламенов
Теми:  
открито първенство на австралия | рафаел надал | роджър федерер | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook