Федерер: Завръщането на Мъри не ме изненадва, но здравето му е най-важно

от в 06:37 на 06.06.2019
Калоян Пламенов

Роджър Федерер сподели своето мнение за скорошното завръщане на Анди Мъри в тура. Той обяви в началото на годината, че вероятно ще спре с тениса, но след смяна на тазобедрената става и бързо възстановяване взе решение да се впусне на двойки в Куинс.

"Това не беше изненада за мен. Откритото първенство на Австралия бе в началото на сезона, но очевидно Анди в момента се чувства по-добре след операцията и в крайна сметка ще играе двойки", коментира Маестрото.

"След като загуби от Баутиста-Агут в Мелбърн го видях в съблекалнята. Попитах го дали наистина смята да сложи край на кариерата си. Анди тогава ми отговори, че не знае. Струва ми се, че по това време той се намираше в една критична точка. И просто тогава осъзна, че не може да продължи повече с играе с тази болка".

"Разбира се, ние искаме преди всичко Анди да бъде здрав човек. Но в същото време, ако успее да покаже добър тенис, това ще бъде един наистина страхотен бонус. Мисля, че всички участници в тура ще се радват да го видят отново на корта". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: Завръщането на Мъри не ме изненадва, но здравето му е най-важно Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | роджър федерер | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook