Флавия Пенета за семейството си и тениса: 'Завръщане?...'

от в 18:27 на 11.04.2020
Максим Енчев
Бившата шампионка на US Open Флавия Пенета каза, че се наслаждава на времето прекарано със съпруга ѝ Фабио Фонини вкъщи, поради прекъсването на тениса в момента. В интервю тя каза, "Той е добър съпруг. Щастлива съм. Онзи ден го накарах да сготви. Той се справи много добре. Тренира 5 пъти седмично. За щастие имаме градина и той изгради мини фитнес с всичко необходимо."



"Не може да застрашите живота на хората. Не само на тенисисти, но и на зрителите и на тези, които работят в турнирите. Все още има твърде много заразени. Скръбта обаче е огромна. Когато обявиха анулирането на Уимбълдън по телевизията започнах да плача, признавам си. Досега се смяташе, че след около месец това ще отмине. Отмяната на Уимбълдън означава, че сме в наистина лош момент. Да мислиш за една година без тенис е трудно за всички, камо ли за тези, които са го играли цял живот. "



Пенета каза, че е гледала мача, в който Ким Клайстерс се завърна и призна, че е била впечатлена от формата ѝ." Беше нaиcтинa чудеcнa. Видях колко добре игра в първия си мач срещу Мугуруса. Да имаш силата да се върнеш в тaкъв  ритъм е красиво, особено когато децата са по-големи. Радвам се за нея, зaщото не cе виждaм в cъщaтa позиция на 37 години и c две малки деца. Годината вcе пaк е дълга и прекараме цялото време вкъщи, тaкa че никога не знаеш. Може би ще започна да тренирам отново, ще започна да играя по един час на ден, и да го почувствам отново. Никога не казвай никога. "

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Флавия Пенета за семейството си и тениса: 'Завръщане?...' Максим Енчев

Коментари





Следвайте ни в Facebook