Фонини пречупи съпротивата на Оте и продължи към 1/2-финалите в Белград

от в 16:02 на 22.04.2022
Диана Андреева

Фабио Фонини през годините се е радвал неведнъж на впечатляваща игра с настъпването на клей сезона, а именно сходна е ситуацията и в момента. Италианецът имаше проблеми с контузия през миналата година, а в началото на 2022-ра допускаше загуба след загуба, но днес той отново загатна за завръщане към най-добрата си форма, доститайкидо полуфиналната фаза на турнира в Белград. Това се случи след чист успех над Оскар Оте - 7:5 6:4, настъпилл след малко повече от 90 минути на корта.

Оте излъчваше увереност в хода на откриващата част и на бърза ръка излезе напред в резултата с пробив и 2:0. Германецът с лекота печелеше подаванията си и не след дълго сервираше за спечелване на сета. Изведнъж обаче играта на световния номер 67 претърпя тотален разпад и той не успя да вземе нито гейм повече, за да отстъпи с 5:7.

Втората част отново не бе лишена от интрига, но този път от самото начало Фонини бе този, който по-често успяваше да вземе инициативата в свои ръце. Италианецът изграждаше по отличен начин атаките си и след като успя да отмъкне противноковото подаване в седмия гейм, окончателно сложи точка на двубоя в своя полза.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фонини пречупи съпротивата на Оте и продължи към 1/2-финалите в Белград Диана Андреева
Теми:  
оскар оте | тенис турнир в белград | фабио фонини | фонини

Коментари





Следвайте ни в Facebook