Фонини ще се подложи на операция на двата глезена

от в 16:29 на 30.05.2020
Димитър Беловски

Италианецът Фабио Фонини ще се подложи на операция на двата глезена днес. За това съобщи самият той в профила си в Инстаграм.

„Здравейте на всички, имам проблем с левия си глезен от три години и половина, това е проблем, с който се научих да се справям. След това през последните две години десният ми глезен започна също да ме боли. Надявах се, че проблемите ми ще се разминат през двата месеца, през които почивахме заради изолацията, но когато поднових тренировки, те отново бяха там. След медицински преглед и дълго обсъждане с моя отбор, реших да се подложа на артроскопична операция и на двата крака. Вярвам, че това е правилното нещо, което мога да направя сега, докато турът е прекъснат. Ще се подложа днес на операцията в Италия. Нямам търпение отново да играя! Знам, че ще ме подкрепите. Голяма прегръдка на всички вас! Фабио,“ написа италианецът в социалната мрежа.

Както е известно в началото на тази седмица стана ясно, че италианецът е отказал участие в турнира на Джокович Adria Tour, където ще играе и нашия Григор Димитров.

Оцени тази статия:
Фонини ще се подложи на операция на двата глезена Димитър Беловски
Теми:  
фабио фонини

Коментари





Следвайте ни в Facebook