Фучович към Рубльов: Надявам се, че повече няма да играем заедно

от в 10:04 на 19.03.2021
Диана Андреева

Пандемията от COVID-19 остави следа в историята на тениса. Квалификациите на Australian Open се провеждаха извън границите на страната, турнири се прекратяваха поради заразени с вируса играчи, а част от състезателите все още не могат да намерят своя ритъм, след петмесечно отсъствие от корта. 

Но Андрей Рубльов се завърна в Тура по-добър от всякога. Младият руснак печелеше двубой след двубой през 2020, а новият сезон също се развива доста добре за световния номер осем до момента. Вчера той записа своята 23-та поредна победа на ниво ATP 500, а този път негова "жертва" стана намиращия се в страхотна форма Мартон Фучович. А играта на унгарският тенисист е добре позната на Рубльов, защото двамата се срещат за трета поредна седмица. Първият им двубой дойде на финала в Ротердам, последван от 1/4-финален сблъсък в Доха, където Мартон се отказа и сега среща в Дубай. 

Към момента Фучович няма нито един успех срещу този си опонент през 2021, а именно заради това Мартон се пошегува с Рубльов в края на вчерашния мач, заявявайки, че се надява да не се срещат повече до края на сезона. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фучович към Рубльов: Надявам се, че повече няма да играем заедно Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов | мартон фучович

Коментари





Следвайте ни в Facebook