Героят се завръща у дома: Григор Димитров ще играе на Sofia Open 2022!

от в 10:45 на 29.08.2022
Калоян Соколов

Тазгодишното издание на Sofia Open обещаваше да бъде повече от интересно, след като вече редица звезди на световния тенис потвърдиха своето участие в нашата столица. Българската публика ще има възможност да се наслади на един от най-големите млади таланти в играта, сред които несъмнено са Яник Синер и Лоренцо Музети, а списъкът се допълва още от доказани през годините състезатели от ранга на Пабло Кареньо Буста, Гаел Монфис и трикратния шампион от Големия Шлем - Стан Вавринка.

Днес обаче научихме новината, която несъмнено всички чакахме, тъй като Григор Димитров ще се завърне на надпреварата. Най-успешният български тенисист за всички времена спечели трофея през 2017-та година, когато зала "Арена Армеец" беше изпълнена до краен предел и всички зрители скандираха името на бившия номер три. Всичко това предполага ново количество силни емоции с двубоите на първата ни ракета, който заяви следното във връзка с бъдещите си изяви на корта в София:

"Много съм развълнуван, че отново ще играя у дома и съм щастлив, че ще участвам на Sofia Open. Пазя невероятни спомени и страхотни емоции от 2017 година. Да усещам тази толкова силна подкрепа на вас - българските фенове, беше много вълнуващо. Самото излизане на корта пред пълната зала е неописуемо изживяване и спомен за цял живот. Прекрасно е, че ще го изживеем отново. Очаквам с нетърпение да ви видя в "Арена Армеец" - заяви Димитров.

Турнирът ще се проведе между 25 септември и 2 октомври, като бихте могли да закупите билетите си с 20 процента отстъпка през следващите два дни бил, а срокът е удължен по предложение на самия Григор.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sofia Open 🎾 (@sofiaopentennis)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Героят се завръща у дома: Григор Димитров ще играе на Sofia Open 2022! Калоян Соколов
Теми:  
atp | Sofia Open 2022 | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook