Ги Форже: Все още не е ясно дали Надал ще играе в Париж

от в 10:24 на 21.10.2018
Калоян Пламенов

Рафаел Надал тренира в Майорка при закрити врати, но очевидно все още не е готов да се завърне на най-високо ниво. За това намекна директорът на "Мастърс" турнира във френската столица Париж Ги Форже, който обяви, че все още има вероятност Матадора да пропусне надпреварата.

Испанецът пропусна турнирите в Пекин и Шанхай заради проблемите си и ако не играе във френската столица вероятно ще сдаде първото място в световната ранглиста, тъй като разликата между него и Новак Джокович вече е минимална.

"Това, че може да тренира и тренира, не значи изобщо, че е в състояние да играе на такова ниво. Да се движиш от едната до другата страна на корта е съвсем различно от това просто да удряш топката. Да не забравяме, че Надал е играчът с най-добра защита в тура и се движи страшно много. В миналото Рафа винаги е давал най-доброто от себе си в Париж. Той знае, че за да завърши годината като лидер в ранглистата трябва да играе и да побеждава", обяви Форже.

"Ако не играе в Париж това ще бъде така, защото просто не е напълно готов. Не съм говорил директно с него, но знам, че дава най-доброто от себе си, за да бъде готов. Надявам се да играе", добави той. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ги Форже: Все още не е ясно дали Надал ще играе в Париж Калоян Пламенов
Теми:  
ги форже | рафаел надал | тенис турнир в париж

Коментари





Следвайте ни в Facebook