Гледайте на живо: България-Белгия 1:1. Промяна в състава ни на двойки

от в 13:15 на 07.01.2020
Павел Димитров

Българският фен трябва да се върне доста назад във времето, за да си спомни кога за последно беше изпитвал подобни приятни емоции, каквито му създадоха в последните няколко дни националите ни за ATP Cup. Победите над Молдова и особено над Великобритания отново ни накараха да мечтаем за ново паметно българско спортно лято, но този път в австралийски вариант.

Ако изключим не дотам популярната в световен мащаб художествена гимнастика, във всеки един колективен спорт бележим сериозен регрес, като в някои от тях сме достигнали буквално аматьорско ниво. Макар Тим България да не е в пълния смисъл представител на отборните спортове, поради силно индивидуалния характер на тениса, момчетата в него изглеждат като един много добре балансиран колектив.

Видно е също така, че подхождат с нужното уважение към съперника, но в никакъв случай със страх, въпреки че като единици всички останали състави са с по-високо профилни играчи от нашите (разбира се, изключая Григор Димитров). Именно това може би е формулата на успеха към момента, и ако Димитров и компания съумеят да запазят този лъвски дух и в утрешния мач срещу Белгия, никак няма да е невероятно, ако приключат групата като победители. Нещо, което преди началото на турнира едва ли и най-големите оптимисти са очаквали.

Програма за мачовете България - Белгия (07.01):

1. Стив Дарси - Димитър Кузманов - 0:6, 3:6

2. Давид Гофен - Григор Димитров - 4:6, 6:2, 6:2

3. Жил/Влиген - Димитров/Лазаров - не преди 13:45 ч.

ЛИНК 1 (изисква регистрация, но качеството е най-добро)

ЛИНК 2

ЛИНК 3

ЛИНК 4


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: България-Белгия 1:1. Промяна в състава ни на двойки Павел Димитров
Теми:  
atp cup | григор димитров | давид гофен | димитър кузманов | стив дарси | тенис | тенис бг

Коментари





Следвайте ни в Facebook