Гледайте на живо: Джокович срещу Андерсън в Лондон

от в 21:21 на 17.11.2018
Калоян Пламенов

Новак Джокович и Кевин Андерсън ще се изправят един срещу друг във втория 1/2-финален сблъсък от заключителния турнир на АТР в английската столица Лондон.

Победителят от тази двойка ще се изправи срещу Александър Зверев на финала в надпреварата, след като германецът от своя страна, победи Роджър Федерер.

До момента Джокера има предимство със 7-2 победи над Андерсън, но южноафриканецът се намира в страхотна форма и последните месеци са най-силните в неговата кариера. Дори и да загуби Андерсън вече е влязъл в историята като единственият южноафрикански тенисист, който достига до тази фаза на финалния турнир.

В началото на сезона Андерсън не познаваше какво е да вдигнеш трофей от цели три години, но през този сезон триумфира във Виена и Ню Йорк, а освен това достигна и до най-високата позиция в своята кариера - петото място.

Джокера от своя страна се намира във фантастична форма и не е загубил и сет в трите мача до момента, които е изиграл в турнира. Той ще се стреми към титлата, тъй като трофей в Лондон ще увеличи още повече актива му на върха в световната ранглиста.

Срещата между двамата ще започне не преди 22:00 часа българско време. 

Гледайте онлайн:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

Още линкове!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Джокович срещу Андерсън в Лондон Калоян Пламенов
Теми:  
кевин андерсън | мастърс лондон | новак джокович | тенис | тенис бг | тенис на живо | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook