Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач

от в 15:19 на 15.02.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се представи по безупречен начин в откриващия си двубой на надпреварата от категория АТР 500 в Ротердам и се наложи безпроблемно над Аслан Карацев, отпускайки му едва четири гейма. Така родният ни представител си осигури място във втория етап на турнира, където го очаква далеч по-сериозно изпитание в лицето на световния №10 Хуберт Хуркач.

До този момент двамата са се изправяли един срещу друг в официални двубои само два пъти, като във всеки от мачовете победата бе на страната на първата ни ракета. Трябва да отбележим обаче, че и двете срещи досега - на Мастърса в Индиън Уелс през 2021-ва и Мастърса в Монте Карло през 2022-ра, са били решавани след тайбрек в третия сет.

Предстоящият сблъсък между Димитров и Хуркач е поставен под номер три в програмата за сряда на втория по големина корт в Ротердам, което означава, че се очаква двамата тенисисти да излязат на корта около 15:00 часа българско време, а вие ще имате възможност да наблюдавате мача на живо на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook