Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Новак Джокович

от в 08:49 на 21.01.2023
Мирела Николова

Днешният ден ще ни предложи огромна доза тенис вълнения, тъй като ни предстои да станем свидетели на дългоочаквания балкански сблъсък между най-добрия ни тенисист Григор Димитров и деветкратния шампион в Мелбърн Новак Джокович. Той стана факт, след като българинът записа последователни трисетови победи над Аслан Карацев и Ласло Джере, докато бившият номер едно надделя съответно над Роберто Карбайес Баена и Енцо Куако.

До този момент Димитров и Джокович са се изправяли един срещу друг общо 10 пъти, като нашият сънародник е излизал само един-единствен път като победител. Това се случва през вече далечната 2013 г. в двубой от четвъртфиналите на Мастърс надпреварата в Мадрид, когато 21-годишният тогава българин сътворява сензацията и елиминира световния №1 и топ поставен в схемата. Последната им среща пък датира от 2019-а, когато в полуфиналите на Мастърса в Париж 21-кратният носител на трофеи от Големия шлем надделява в два равностойни сета.

Предстоящият двубой между двамата балканци ще открие вечерната сесия на Rod Laver Arena в съботния ден, което означава, че началото му ще бъде поставено не преди 10:00 часа българско време, а вие ще имате възможност да го наблюдавате на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Новак Джокович Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook