Гледайте на живо: Григор обединява сили с бивш №1 на старта при тандемите в Ротердам

от в 18:41 на 14.02.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри по безапелационен начин кампанията си на АТР 500 надпреварата в Ротердам, постигайки разгромен успех с 6:1 6:3 срещу Аслан Карацев. През днешния ден обаче първата ни ракета предстои отново да излезе на корта, този път за откриващия си двубой в туринра при на двойки, където ще си партнира с един от най-изявените специалисти при тандемите, а именно бившия №1 Никола Маю, който също така може да се похвали със спечелването на всеки един от четирите турнира от Шлема.

Димитров и Маю никога до този момент не са си партнирали, като още на старта им предстои изключително сериозно изпитание, тъй като жребият отреди да открият участието си срещу Джон Пиърс и Андрес Мийс. В миналото всеки от двамата е достигал до трофея на "мейджър" надпревара при каретата, а освен това през миналия месец показаха добро сработване и успяха да достигнат до четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън.

Предстоящият двубой между българо-френския и австралийско-германския дует е поставен под номер пет в програмата за вторник на втория по големина корт в Ротердам, което означава, че началото ще бъде поставено не преди 18:30 часа българско време. Вие пък отново ще можете да наблюдавате на живо срещата на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор обединява сили с бивш №1 на старта при тандемите в Ротердам Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook